Hírlevél

Kategóriák

 

ADIDAS Cipő Technológiák:

 

boost


 


A BOOST™ technológia nagyobb energia-visszajuttatást biztosít, mint bármelyik más anyagú párnázottság a futóiparban. Egyesíti a puha kényelmet és az energia-visszatérítést elrugaszkodáskor, így tökéletes futóélményt nyújt.
A BOOST™ párnázottság puhább és több energiát juttat vissza, mint a hagyományos EVA.
A kényelmes eddig azt jelentette: puha. Az energia-visszajuttatás eddig azt jelentette: kemény. A futócipők vagy kényelmesek, vagy gyorsak voltak. Az Energy Boost mindkettőt nyújtja.
Könnyű, légáteresztő és úgy tervezték, hogy a lábadhoz alakuljon. Az Energy Boost kényelmet nyújt, anélkül, hogy hátráltatna.

 

adiprene

A cipő sarok alatti részén található. Segíti a futás közben keletkező ütések csillapítását, ezáltal védi a sarkat, kíméli az izületeket.

 

adiprene+
A cipő elülső részén található a lábujjak alatt, amely segíti az elrugaszkodást, a futás gördülékenységét. Helyezkedhet  a láb elülső részének teljes terjedelmében is. (Fullfore foot Adipréne+)


torsion system
Egy pehely könnyű alátámasztás a cipő középső részén, mely segíti a láb elülső és hátsó részének egymástól függetlenül való mozgását.


geofit

A cipő belsejében találhatóak, melyek a  boka rész köré kialakított anatómiailag elhelyezett kis párnácskák. Hő hatására a lábhoz igazodnak, ezáltal növelik a kényelmet és a komfort érzetet.

 

non marking

Cipőtalp-anyag, amely nem hagy nyomot a teremsportok padozatán.

 

adifit

Gyermek cipőknél kivehető talbetét, mely segítségével könnyebben dönthetünk a megfelelő méretről.

 

adituff
Tenisz cipőknél és kézilabda cipőknél jellemző. Kopásálló anyag, amely az oldalmozgásoknál segíti a cipőfelsőrész nagy igénybevételének tartósságát.


formotion

Különálló sarokrész, mely egyenetlen talajra érkezéskor elmozdul, így a láb nem csavarodik, nem sérül. Növeli a stabilitást és a kényelem érzetet.

 

pro-moderator
Az Adidas cipők 2 nagy csoprtra oszthatóak:
1: Cushion a "normál lábtartású" embereknek azaz akiknek természetesen kifelé dől a lábuk.
2: Control a "befelé dőlő" lábú embereknek, akiknek szükségük van egy alátámasztásra, mely a megfelelő irányba dönti a lábat. Ezért készült a ProModerator, amely egy sűrített anyag és a cipő talp belső, középső részén található.

Fontos! ha valakinek nagyon kifelé dől a lába (o lába van) ne válasszon Controlos cipőt ,azaz amiben ProModerator van, hiszen akkor még jobban kifelé fog dőlni a lába!

 

adiwear

Kopásálló anyag. A cipő talpa nagy igénybe vétel ellenére is megőrzi tartósságát.

 

bounce

Az a3 talpat a hagyományos talpak ütközés elleni védőpárnáival alakították ki, miközben a teljesítmény más kulcsfontosságú területein is jelentős funkciókkal rendelkezik: a hideg vagy meleg környezet nem befolyásolja jelentősen a szerkezeti elemek teljesítményét vagy a kényelemérzetet.

NoSeam:

Varrásnélkül, vagy kevés varrással készült cipők, melyek nem irritálják a lábat futás közben.

Blown Rubber:

„Kifújt gumi” ellentétben a kemény gumival, könnyebbek jobban tapadnak.

EVA:

Futócipők talpában leggyakrabban használt hab. A préselt etilvinilacetátot felmelegítik és bepréselik a cipőtalp alakú formába. Könnyű elasztikus és jó tompító tulajdonságú.

 

traxion

A külső talpon lévő stoplik maximális tapadást biztosítanak mindenfajta puha felületen, anélkül, hogy túlzott nyomás pontokat jelentenének a láb számára.

Eredetileg futballhoz készítették, ahol a kúpos alak kiváló talajbehatolást biztosít a futballcipők szokásos lábra gyakorolt stoplinyomása nélkül, ezért ezek a cipők ideálisak a külső talp maximális tapadását igénylő szabadtéri sportok számára.

 

climacool

A legjobban szellőző cipők. Általában a cipő talpa lyukacsos a felső rész nagyon vékony gyöngyvászon textília.

 

Clima-Warm:
A legmelegebb cipők. A láb által termelt hőt magában tartja, ugyanakkor az izzadságot segít elpárologtatni, hogy minél kellemesebb legyen a cipő viselete.

 

climaproof

Légáteresztő, nagymértékben víz és széláló konstrukció, amely a bakancson vagy a külső felületen használható, a láb szárazon tartása érdekében.

 

goretex

 

 

 

 

Légáteresztő vízhatlan bevonat. Véd az időjárás viszontagságai ellen.

 

Predator

Futballcipő felső részében stratégiailag elhelyezett gumielemek. Segíti a labda tapadását, nagyobb stabilitását, tökéletesebb pörgését. Passzolásnál, cselezésnél, lövéskor nagyobb erőt, pontosságot, és biztonságot nyújtanak

 

supercloud

A talp alapanyag olyan szivacs, mely használat közben felveszi a láb formáját, ezáltal még nagyobb kényelmet biztosít. Az anyag nem szívja magába a vizet.

 

fitfoam

A talp alapanyag olyan zselé, mely használat közben felveszi a láb formáját, ezáltal még nagyobb kényelmet biztosít.  Az anyag magába szívja a vizet.

 

ortholite

Az OrthoLite technológia egy olyan talpbetét, amely antibakteriális és elvezeti a nedvességet.

Bővebben: Az Ortholite betét egyedi struktúrájának köszönhetően nagyon jól csillapítja az ütést és lehetővé teszi a jó szellőzést a levegő jól át tudja járni ezt a struktúrát. Nagyon jól vezeti el az izzadságot, és a betét ezért gyorsabban szárad, mint az egyéb típusoknál. Az Ortholite talpbetét további előnye az antibakteriális kezelés, amely akadályozza a baktériumok szaporodását, és így csökkenti a kellemetlen szag képződését. Így Ön teljes figyelmét a futásnak tudja szentelni, és minden egyéb gondtól mentesül.

 

http://www.adidascenter.com/logok/micoachlogo.jpg

A cipő bal párjának, belső talpában kialakított részbe helyezhető, a micoach termék egyik tartozéka, a lépésszámláló. Ez esztétikai és kényelmi szempontból fontos.

 

 

ultrafoam

Egy szivacsos talp kialakítás, mely rendkívül kényelmes. Használat során hozzá formálódik a lábhoz, majd használat után vissza nyeri eredeti alakját.

 

 

Primaloft

Lényegében egy pehely technológiát takar. Vízálló, meleg, fokozottan szél álló.

Bővebben:

A szigetelőanyag úgynevezett rövidszálas szintetikus típusba tartozik. Egyedi szabadalommal védett, szintetikus pelyhet mintázó poliészter szálak, melyeket DWR-el kezelnek. Ezek a rövid és kezelt szálak teszik a PrimaLoft szigeteléseket rendkívül jól összenyomhatóvá, nagyon meleggé és mégis kis tömegűvé, még nedvesen is, hiszen nem szívják azt magukba és így nem váltanak tulajdonságot. Működési elve a pehely logikáját követi, azzal a különbséggel, hogy ezt nem szaru alkotja, hanem poliészter, mely már természetéből fakadóan is valamelyest hidrofóbikus képességű. A nagy felület sok levegőt képes megtartani, melyet a test hője felmelegít. Mivel hatalmas az összfelület, a szigetelés nem engedi a levegőt a test körül kihűlni, tulajdonképpen konzerválja a test hőenergiáját.

 


3D adiprene

Háromdimenziós szerkezetű anyagok, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását közvetlenül a bőr fölött; a cirkuláló levegő elvezeti a meleget és a verejtéket, ezáltal optimális hűtést biztosít edzés és verseny alatt.

Agion

A kellemetlen szag többé nem játszma az Agion technológiának. Ez a beépített technológia hatékonyan gátolja a kellemetlen szagok kialakulásért felelős baktériumok és gombák elszaporodását a kezelt felülelet. Az Agion éjjel-nappal frissen tart.

adilite

adiprene cradle

 

continental


heel stabilizer

 

protection plate

speedcut

sprint frame

traxion

 

***********************************************************************************************************************************************

 

ADIDAS Textil technológiák:

 

 

ClimaChill

 

A leghatékonyabb hőmérséklet-szabályozó öltözék. A ruházat a hálós anyagnak és az alumínium-ezüst hőelvezető pontoknak köszönhetően hűsít.

 

 

Clima 365:


Gyűjtő fogalom, mely magába foglalja a clima-lite, clima-cool, clima-warm, clima proof technológiákat.
Ezek segítségével az év 365 napjában megfelelő hőmérsékleten tarthatjuk a testet a maximális teljesítmény érdekében.

 

climalite

Bőrrel érintkező anyag mely elvezeti az izzadságot, szárazon tartja a testet, majd párolgás útján hűti a testet. Az izzadságot a rostok belső szerkezete "felszívja" a külső felületre, ahonnan az elpárolog.

 

climalite cotton

Egyesíti a pamut és a Climalite technikai anyag előnyeit. A speciálisan megtervezett pamut elvezeti az izzadságot és így elősegíti a gyorsabb száradást. A pamut puhaságával kombinálva ez a legkényelmesebb technikai anyag.

 

climacool

A legjobban szellőző anyag, amely elvezeti az izzadságot és szárazon tartja a testet. A hő- és nedvességszabályozó anyagok, szellőző csatornák és háromdimenziós anyagok kombinációjának köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását közvetlenül a bőrnél, a Climacool ruha elvezeti a hőt és az izzadságot a testől.

 

Clima Warm:
Melegen tartja a testet, ugyanakkor segíti az izaddság párolgását így szárazon és melegen tartja a testet. A könnyű, lélegző szigetelés biztosítja a szárazság és kényelem érezetet téli használatkor, sűrűn szőtt szintetikus szálak vagy mikrokamrácskák segítségével készült, melyek a test hőjét a bőr közelében tartják.

Ezek a szálak elég sűrűn vannak szőve ahhoz, hogy megtartsák az emberi test által felmelegített levegőből felszabaduló hőt, viszont elég távol esnek egymástól, ezzel lehetővé téve a verejték egyszerű és gyors elpárolgását.

ClimaHeat

A ClimaHeat szigetelés üreges belsejű szálakat használ, amit a természetes szőrme inspirált, hogy több hőt tartson meg és könnyebben kiszáradjon a ruha.

 

climaproof

Szél, víz és vihar álló textíliák, melyek a zord időjárás ellenére is szárazon tartják a testet védve a külső időjárás viszontagságaitól.

 


Fontos!
Ahoz, hogy a textíliák valóban teljesíteni tudják "feladatukat" nem szabad őket keverni!
Azaz, hiába veszünk fel clima lite trikót az edzéshez, hogy szárazon maradjunk,ha ráveszünk egy pamut felsőtt, ami magába szívja a nedvességet, már nem tudja biztosítani a párolgást!

Sokan tartózkodnak a clima365 textíliáktól, mert tapintásukra a régi "műanyag""műszálas" szikrázunk a sötétben emlékek jutnak róla eszükbe.
Azonban elég csak egyszer kipróbálni milyen egy pamut trikóban edzeni, majd utána egy clima lite textíiliában.
Hiszen a pamut rostjai között a víz megköt és kellemetlen a vízes tocsogó textilben mozogni.
Azonban a clima technológiás termékek elvezetik a nedvességet és magabiztossá tesznek sportolás közben! Viselése sokkal kellemesebb.TechFit:
Az Adidas TechFit termékek célja az izületek mozgásának összehangolása, az izmok egyensúlyának megteremtése és a tartás javítása a nagyobb teljesítmény érdekében. Az eredmény fokozott robbanékonyság olyan helyzetekben, amikor az erő vagy a sebesség játssza a döntő szerepet, pl. futásnál, oldalirányú mozdulatoknál (tenisz), hirtelen megállásánál és elindulásnál (futball), vagy nagy súlyok emelésénél (edzés). Az Adidas TechFit ruhadarabok testre feszülő, szűk szabásuknak és kompressziós anyaguknak köszönhetően csökkentik az izmok rezgését, elősegítik a gyorsabb véráramlást, ezáltal optimálisabb erőkifejtést és –felhasználást tesznek lehetővé a sportoló számára.

Jó tanács: Ha Te általában 38as méretet hordasz, a tecfit termékekből is a 38as méretet válaszd, hiszen a techfit ruhák tulajdonsága a szűkszabás, amely segítségével megfelelően összetartja az izmokat.

Gyakorlati tanács nőknek: a techfit és szabásban hasonló fitnesz ruházat általában belső melltartóval készült. Felvétele elsőre nehéz az általános szabásokhoz képest. Ezért először a belső melltartós részt kell magunkra húzni és utána a külső anyagot már csak egyszerűen lehúzni.formotion

Háromdimenziós tervezéssel készült textília, mely a sportolás közben nem zavarja a mozgásban. Laposvarrással készültek ezért a varrás nem irritálja a bőrt. Általában futó textíliákban és tenisz ruházatokra jellemző.

Infinitex:

Fürdőruhák anyaga. Jó klór álló képességgel rendelkezik.

 

lycra

A lycra anyag nagyon rugalmas, így rendkívüli  kényelmet  és szabad mozgást biztosít. Nagy mértékben ellenáll a klór és a sósvíz kellemetlen hatásainak. Ezt a jó minőségű szálat a termékekben, más természetes vagy szintetikus szálakkal kombinálva használják és nem önmagában.

 

 

újrahasznosított

Ez a termék a Better Place program része,  környezetbarát módon készült.

 

micoach

 

wind stopper

wind stopper soft shell

 

adizero

adigirl

 

 

slim fit

fitted fit

disney

 

disney

 

verdák

Monsters

 

***********************************************************************************************************************************************

 

ADIDAS Kiegészítő technológiák:

 

 

CoolMax

Nedvességet vezet el, gyorsan szárad, hűvösen tart Téged  - növelt szellőzésnek köszönhetően- és kényelmes.  Súlyát a könnyűség ihlette.

 

uv protection

uv m

uv s


FőoldalFőoldal

Rendelés leadáshoz látogass el
ÚJ WEBSHOPUNKBA:


SPORTNETWORK.HU

 
vagy hívd Ügyfélszolgálatunkat:

+36-1-415-0161

10,000 Ft feletti vásárlás esetén
kattints a kosár gombra és írd
be a FREE szót a kód mezőbe
az ingyenes kiszállításért!*
...további részletek

 

ADIDAS CENTER


Ügyfélszolgálat

 H-P 10:00 - 19:00

Tel: +36-1/415-0161

Mail: info@adidascenter.com

 

Személyes átvétel:

1152 Budapest,

Szentmihályi út 131.

Pólus Center - Adidas

Rendelj telefonon! H-P 10-18H

 

 

PARTNERÜNK:

Játékok a legjobb áron! https://jatek.center

 

Új termékek

No new products at this time

Akciós Termékek

Megtekintés